High Tea

 kaasbieslookscones-verbeter

 Samen met vrienden, familie of collega's genieten van een heerlijke, eigentijdse High Tea.  Wij zijn vereerd u als gast te mogen ontvangen. In ons sfeervolle theehuis verzorgen wij uw High Tea. Ook voor een kinderfeestje kunt u bij ons terecht voor een kinder High Tea. Lekker eten in een ontspannen en gemoedelijke sfeer vormen de basis voor een geslaagd feest!

Aangepast aan het seizoen serveren we verschillende zelf gemaakte hartigheden, zoetigheden en natuurlijk onbeperkt  thee en...koffie.                                                                                                                                                                                                   Voor een high tea betaalt u bij ons € 17,50 p.p. Kinderen t/m 12 jaar €12,50 p.k.

high_tea  High_tea_sandwich  cake_high_tea 

Heeft u speciale wensen? Ook daarmee kunnen wij rekening houden.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Wilt u komen genieten van onze high tea, laat het ons dan van tevoren weten. U kunt telefonisch reserveren, via de mail of via de website van theehuis de Akermolen (www.deakermolen.nl)

Komt u met een groep (maximaal 40 personen) en wilt u zeker weten dat u samen van deze High Tea kunt genieten, reserveer dan ruimschoots van tevoren. U kunt een mailtje sturen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. , via de website www.deakermolen.nl) of u kunt telefonisch contact met ons opnemen: 020-6100788.

 

 

 

 

 

 

 

 

Nieuws

Schipper mag ik overvaren…

De Oude Molen aan de Ringvaart te Osdorp maakte in het verleden deel uit
van een oude verdedigingslinie. Dankzij de inspanningen van Stadsherstel
Amsterdam NV en Stichting De Oude Molen is de molenstomp gerestaureerd.

De Oude Molen aan de Ringvaart te Osdorp maakte in het verleden deel uitvan een oude verdedigingslinie. Dankzij de inspanningen van StadsherstelAmsterdam NV en Stichting De Oude Molen is de molenstomp gerestaureerd.

Lees meer...
 

Ontdek de stelling!

En maak kennis met het culturele programma van Stadsherstel Amsterdam tijdens de Stellingmaanden maak kennis met het culturele programma van Stadsherstel Amsterdam tijdens de Stellingmaand.

Lees meer...
 

Nationaal Molen- en Gemalenweekend in de Akermolen groot succes

De restauratie van de Akermolen - ook de Oude Molen genoemd - is nagenoeg voltooid.

Lees meer...
 

Nieuwsbrief stichting de Vrije Geer, 18 mei 2010

Dit is de eerste nieuwsbrief  waarin we u willen informeren over de vorderingen van de restauratie en de te verwachten activiteiten voor de komende tijd.

Lees meer...
 

Mede mogelijk gemaakt door:

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
12345